avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Acciza vinuri spumante
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Acciza vinuri spumante

Buna ziua,

Detin o firma de distributie vinuri linistite (acciza 0 - cod CAEN 4634).

Sunt interesat de dezvoltarea activitatii si doresc sa distribui si vinuri spumante (pentru inceput).

Vreau sa stiu care e acciza la aceste vinuri si daca o platesc eu sau importatorul. Mentionez ca doresc sa achizitionez vinuri de la un importator ce-si desfasoara activitatea in Romania. Eu voi lua vinurile de la el si le voi distribui mai departe.

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Deschidere firma distributie dragosgheonea dragosgheonea Pentru a deschide o firma de distributie,in afara de sediul social al firmei trebuie sa-mi deschid si un punct de lucru?Firma va functiona in felul urmator:-va ... (vezi toată discuția)
Obligatii producator vin animis animis Buna ziua, o intreprindere individuala care se ocupa cu cultivarea strugurilor, productia si comercializarea vinului doreste sa inceapa activitatea si se afla ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara vinuri - accize vladgabriel73 vladgabriel73 Buna ziua. O societate nou infiintata, din Romania, doreste sa achizitioneze din Italia vinuri linistite (ambalate la sticla) si sa vanda en-gross catre firme ... (vezi toată discuția)