avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... ROVINIETA si in Ilfov sau NU ?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

ROVINIETA si in Ilfov sau NU ?

Buna seara,
1-ies din Bucuresti pe la Cora-Pantelimon si merg pe sos.Pantelimon,traversez podul si continui pe bd.Biruintei pana la biserica Sf.Nicolae,fac stanga la acel giratoriu si merg pana la str.Pacii nr 27.................AM NEVOIE DE ROVINIETA ?(dupa pod imediat este un indicator de iesire din Municipiul Bucuresti-de aceea intreb).
2- ies din Bucuresti pe la Big-Romprim spre Popesti Leordeni si merg pana la strada Paraul Rece.Am nevoie de rovignieta pana acolo?
Rog raspuns de la cei care cunosc LEGEA cu rovinieta ...............nu doresc raspuns "pe auzite".................multumesc anticipat cunoscatorilor.
O seara buna.

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta dadica dadica Buna seara , Am si eu o intrebare . Daca eu stau in orasul Popesti Leordeni si lucrez in Bucuresti de ce trebuie sa platesc rovinieta? Stiam ca pana in ... (vezi toată discuția)
Cand trebuie sa detii rovinieta? bogdan2512 bogdan2512 BUNA ZIUA, Am primit in data de 25-03-2011 o instiintare de plata la un proces verbal de constatare ... (vezi toată discuția)
Legislatie: iesirea dintr-un sens giratoriu stelian222 stelian222 Am si eu o nedumerire legata de incadrarea corecta pe benzi, atunci cand iesi dintr-o intersectie cu sens giratoriu sau chiar si dintr-o intersectie ... (vezi toată discuția)