Caut pe cineva - avocat, persoana administrativa - care sa ma ajuta in rezolvarea unor probleme administrative la Casa de Asigurari de Sanatate Bucuresti, Somaj si Pensii.
Mentionez ca locuiesc in strainatate, deci este nevoie de imputernicirea cuiva in acest sens.
Este vorba despre solicitarea anumitor formulare internationale ca E104, U1 si aducerea la zi a dosarelor de asigurari, pensie si somaj din Romania.
Am incercat sa solicit acest serviciu via Bursa de Sevicii dar nu stiu ce categorie/domeniu sa aleg din meniul din stanga pentru acet tip de servicii. Ma puteti indruma, va rog?
Pentru toate aceste proceduri administrative trebuie sa imputerniciti un avocat cu o procura speciala data la ambasada, iar aceasta procura speciala trebuie sa cuprinda absolut toate demersurile pe care avocatul poate sa le faca in numele dumneavoastra.
Multumesc pentru raspuns. Am mentionat deja in mesajul meu ca este nevoie de imputernicirea cuiva. Dar nu cunosc pe nimeni care sa ma poate ajuta in acest sens si doresc sa gasesc un avocat care sa se poata ocupa de aceste demersuri.
Intrebarea mea era: ce domeniu pot folosi in acest site in rubrica Cerere Oferta de servicii pentru a solicita o oferta de pret si pentru a gasi pe cineva dispus sa ma ajute.
Obligatia ambasadei
Noeme
Buna ziua
as dori sa stiu daca in situatia in care Ambasada refuza sa trimita un act de casatorie pentru modificare exista o lege prin care poate fi ... (vezi toată discuția)