avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Penalizari intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Penalizari intretinere

Buna seara,
Am si eu o intrebare legata de restante si fondul de rulment. Eu am fondul de rulment de 280 ron iar total sume restante la intretinere pe 4 luni dar sumele adunate insumeaza suma de 250 ron. Administratora mi-a pus penalizare pe fiecare luna unde insumeaza aproximativ 30 ron. Are dreptul sa imi puna penalizare daca eu am fond de rullment iar sumele restante nu depasesc fondul de rulment?
Multumesc
Astept raspuns
Fondul de rulment functioneaza asemenea unui capital social la o firma: se stie ca o firma nu este infiintata daca nu depune capitalul social subscris.

Fondul de rulment neplatit este o datorie.
Este legal sa se aplice penalizari la orice datorie.
Parerile lui Opaina sunt opinii, nu sunt realitati juridice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalizări cornel1592 cornel1592 Este legal : - se calculeze şi să se incaseze penalizări de întârziere, având în vedere faptul că distribuitorii ... (vezi toată discuția)
Penalitati papit papit buna seara, am un apartament de 2 camere care este nelocuit. detin un fond de rulment de 280 ron. nu am platit intretinerea si am de dat 287 ron cu ... (vezi toată discuția)
Fond de rulment -asociatia de locatari Gabriela Tanase Gabriela Tanase Firma la care lucrez este proprietara unui apartament intr-un imobil in care nu exista asociatie de proprietari ci doar Asociatie de locatari. As dori sa stiu ... (vezi toată discuția)