avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act de proprietate

Dorin sa schimbam titularul contractului de energie electrica de pe numele tatalui decedat pe al mamei in viata.Actul de proprietate al casei este pe numele ambilor soti . Se poate depune un nou dosar cu acest act de proprietate ? Ori trebuie musai certificat de mostenitor , inca succesiunea nu am faut-o ? Cei de la Enel nu m-au lamurit . Cu rspect , Corina
Cel mai recent răspuns: Corina6 , utilizator 15:00, 11 Decembrie 2015
Este necesar initial sa dezbateti succesiunea si dupa eliberarea certificatului de mostenitor,
mama dv poate introduce cerere pentru incheiere nou contract cu furnizorul de energie electrica
Multumesc mult. Acum sunt lamurita. Cu respect , Corina

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata facturilor emise în numele persoanei decedate Danielaivana Danielaivana Buna ziua. Am o situație în ceea ce privește continuitatea unui contract de furnizare energie electrică. În speță, exista casa de la țară, inca pe ... (vezi toată discuția)
Legare energie electrica dianaTT dianaTT Buna ziua!Cer ajutorul dvs in legatura cu o intrebare.Sotul meu a mostenit o garsoniera in Bucuresti,garsoniera fiind a tatalui sau care este decedat,in urma ... (vezi toată discuția)
Debranșare și branșare energie electrica Mari44 Mari44 Buna seara! Tatăl meu a cumpărat o casă ! Anul trecut a decedat lasandu - mi mi-e casă printr-un testament olografic cu doi martori nelegalitate la dosar. ... (vezi toată discuția)