avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 233 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Aprobare si autorizatie curse + vanatoare cu ogari in ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Aprobare si autorizatie curse + vanatoare cu ogari in Romania

Buna seara,

As dori sa organizez o cursa de ogari cu premii pt promovarea rasei , ogar. Mentionez ca se va organiza cursa intr-un sat pe islazul comunal.

As mai dori sa stiu ce demersuri trebuiesc facute pt a se aproba in romania vanatoarea cu ogari?

Multumesc

[Editat de moderator - Pe viitor va rog sa puneti toate intrebarile legate de un subiect in acelasi topic.]
Ultima modificare: Joi, 10 Decembrie 2015
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:22, 10 Decembrie 2015
Prin Legea 149/2015 , art. 48, este specificat modificarea - art. 42 alin.1 a L. 407/2006 - constituie infracțiune vânătoarea cu ogari sau metiși de ogari. Prin urmare vânătoarea cu ogari este infracțiune de braconaj Este pt. protejarea speciei de iepure de câmp(și nu numai)- se știe că ogarul prinde și ucide
@liamic43
Am unit doua topicuri ale utilizatorului, titlul subiectului sters era autorizatie curse de ogari cu iepure mecanic... am uitat de caracteristica principala a lui Iepurila cand am completat titlul acestuia.
Scuze amandurora!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Câine împușcat de indivizi aflați la braconaj, care încearcă să-și mușamalizeze faptele. căror organe mă pot adresa ca să nu rămână nepedepsiți? CristianaMarinela CristianaMarinela Buna seara! In data de 30.12.2017 cainele meu, rasa Ogar englez s-a speriat din cauza petardelor care s-au dat pe strada pe care locuiesc si a plecat de acasa ... (vezi toată discuția)
Acuzat de ultraj marcica marcica In timp ce imi desfasuram executarea lucrari de arat pe terenul proprietate familiei am surprinsin tarlaua de soia invecinata doi indivizi care dupa ce am ... (vezi toată discuția)
Legalitate cotizatie ajvps botosani vlad196938 vlad196938 Va salut cu respect ! Am platit taxa de pescuit sportiv , cotizatia, anuala in iulie 2015. Logic ar trebui sa fie valabila pana in mai 2016 , nu ? La ... (vezi toată discuția)