liamic43 
	    	Utilizator

liamic43 
	    	Utilizator	    

silviu3006 
	    	Utilizator

silviu3006 
	    	Utilizator	    

liamic43 
	    	Utilizator

liamic43 
	    	Utilizator	    

silviu3006 
	    	Utilizator

silviu3006 
	    	Utilizator	    

silviu3006 
	    	Utilizator

silviu3006 
	    	Utilizator	    

blackshaddow	                   

am si eu o intrebare si as dorii un mic ajutor in acest sens
-trotuarul respectiv fasia de teren dintre gardul unei proprietati si bordura respectiv strada ... (vezi toată discuția)
	                    blackshaddow	                   

am si eu o intrebare si as dorii un mic ajutor in acest sens
-trotuarul respectiv fasia de teren dintre gardul unei proprietati si bordura respectiv strada ... (vezi toată discuția)

pork	                   

Am vreo sansa de reusita in a contesta legalitatea unui proces-verbal de constatare a contraventiei pe motivul ca nu se arata corect in cuprinsul lui unde pot ... (vezi toată discuția)
	                    pork	                   

Am vreo sansa de reusita in a contesta legalitatea unui proces-verbal de constatare a contraventiei pe motivul ca nu se arata corect in cuprinsul lui unde pot ... (vezi toată discuția)

lucinsky	                   

Buna ziua.
Va rog ajutati-ma cu un raspuns juridic. De curand am primit o amenda contraventionala de 3000ron deoarece am lasat un teren intravilan gol sa ... (vezi toată discuția)
	                    lucinsky	                   

Buna ziua.
Va rog ajutati-ma cu un raspuns juridic. De curand am primit o amenda contraventionala de 3000ron deoarece am lasat un teren intravilan gol sa ... (vezi toată discuția)