avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum se poate retrage plângere penală pentru ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum se poate retrage plângere penală pentru înşelăciune?

Bună ziua!

În 2014 am fost victimul unei înşelăciune şi am depus plângere penală.
Acum câteva zile am primit un citat că trebuie să mă prezint la tribunal.

Cum pot să retrag plângerea penală?

Nu pot să mă prezint la tribunal,
eu sunt din Arad, momentan lucrez în străinătate iar locul instanţei este la Suceava, plus sunt sigur că nu am nici o şansă să primesc despăgubire.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:17, 14 Decembrie 2015
Da, este clara situatia.
Mereu oamenii se trezesc foarte tarziu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Efecte retragere plangere penala alin.zaharia alin.zaharia Buna ziua! Va rog daca se poate, as avea nevoie de o clarificare in ceea ce priveste un proces penal in care sunt parte vatamata. Astazi se va citi actul de ... (vezi toată discuția)
Retragere plangere raluca-didi raluca-didi Buna seara! As dorii sa ma lamuresc intro privinta.Sotul meu e acuzat ca ar fi luat 2 mousuri de la o sala de internet...m-am dus sa vorbesc cu patronul care a ... (vezi toată discuția)
Impacarea dintre partea vatamata si faptuitor sau retragerea plangerii prealabile in conditiile noii legislatii penale vldstf vldstf impacarea sau retragerea plangerii prealabile este conditionata de dobandirea obligatorie a calitatii de suspect sau inculpat? din ce am citit se poate face in ... (vezi toată discuția)