avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Admin judiciar obligatii
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Admin judiciar obligatii

Buna ziua !
Administratorul judiciar are obligatia de a rasounde solicitarilor administratorului special ?
Lipsa raspunsului este sanctionata in vreun mod ?
Multumesc!

Practic am solicitat o intrevedere pentru a discuta probleme ale firmei in insolventa in vederea identificarea caii optime de urmat in situatia in care am identificat o posibilitate de stingere a debitelor ce au generat insolventa. Am trimis doua solicitari prin email dar am fost ignorat.
Cel mai recent răspuns: Laur Radulescu , Consilier juridic 19:29, 15 Decembrie 2015
Nu aveti cum sa sanctionati lipsa unui raspuns pe aceasta tema. Aveti posibilitatea sa va adresati creditorilor prin propunerea unui plan de reorganizare echitabil si viabil (daca sunteti in aceasta etapa procedurala). Este singurul moment din procedura care va permite sa faceti o propunere in aceasta directie. In rest, raman numai simple discutii, fara finalitate sau aplicabilitate. Creditorii vor fi decidentii cu privire la acceptarea sau respingerea propunerii dvs. Administratorul judiciar poate cel mult sa faca lobby pentru admiterea lui, pe langa creditorii mai importanti ca si procent la masa credala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura insolventa, etape si pasi alecsandes alecsandes Buna Ziua stimati internauti, Am o problema, iar intelegerea buchiilor lege pentru mine (ca inginer) este dificila. Am tot cautat sa aflu intr-un mod ... (vezi toată discuția)
Excludere din masa credala prin vot? exista asa ceva? szepi1 szepi1 Excludere din masa credala? Buna ziua! In calitate de SRL am un client sub reorganizare prin lichidator judiciar. Scriu aici si numele ca altii sa nu ... (vezi toată discuția)
Salariu administrator judiciar roxana69 roxana69 In cazul unei societati care si-a declarat insolventa si judecatorul a acceptat reorganizarea acesteia si a numit un administrator judiciar care sa-i ... (vezi toată discuția)