avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Donații centru de afterschool
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Donații centru de afterschool

Bună ziua,

Am o cunoștință care ar dori să își înființeze un centru de after school. Ideea e ca vrea să facă ceva pe bază de donație. Asta înseamnă ca dorește să fie ceva fără taxă de inscriere și părinții să doneze fiecare în funcție de posibilități, pentru a putea continnua activitatea.
Intrebarea, considerând cele de mai sus, este care ar fii procedurile care trebuie urmate pentru a face asta în mod legal? Un ONG?

Multumesc pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:46, 13 Decembrie 2015
Da, practic ar fi vorba de un ONG.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitatea la o asociatie nonprofit lukserv lukserv Buna ziua, 1. Am o asociatie non-profit care se axeaza pe ajutorarea copiilor nevoiasi, cu dizabilitati si pe dezvoltarea educationala. In actele constitutive ... (vezi toată discuția)
Diferente intre ong si sc angi prunaru angi prunaru As dori va rog sa aflu diferenta dintre un ONG si o SC.Ca fiscalitate si impozite vorbind si alte avantaje.Multumesc. (vezi toată discuția)
Legi si norme de functionare after school Loredana-M Loredana-M Vreau sa-mi infiintez un after school. Ma intereseaza dupa ce legi si norme functioneaza aceasta institutie. Va multumesc pentru orice ajutor. Loredana-M (vezi toată discuția)