avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... doresc sa dau in judecata ANAF
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

doresc sa dau in judecata ANAF

As dori sa dau in judecata ANAF Constanta deoarece de o luna de zile an propire pusa pe conturi pentru o suma de bani care apare la ei in sistem ca fiind datorie TVA de plata. Firma noastra intotdeauna si-a platit datoriile la stat inclusiv TVA-ul iar in acest moment are TVA de recuperat .Doresc sa angajez un avocat pentru a solutiona aceasta problema si pentru recuperarea daunelor pe care mi le-a pricinuit prin blocarea conturilor.
Cel mai recent răspuns: juliss , utilizator 23:29, 24 Iulie 2009
In regula. Este posibil ca sa fie o greseala in sistemul lor informatic. Actionati-i in judecata si solicitati ridicarea popririi si radierea debitului pe motivul ca este inexistent....judecatorul va dispune eventual o expertiza contabila .
MULT SUCCES!
B-)
problema e alta,ei au pus propire pe conturile noastre neavind dosarul fiscal al firmei noastre . aceasta firma a fost infiintata in 2007 si a apartinut de ADMIN. FISCALA EFORIE NORD.functionind 3 luni.dupa are si-a schimbat sediul social in otopeni pentru o perioada de 1 an iar din iulie 2008 functionam in Constanta.de fiecare data cind sa schimbat sediul social noi am depus in termen cererea de mutare a dosarelor fiscale (050) urmind ca organele statului sa si le transfere singure , acest lucru nu sa facut , ele stind bine mersi in Eforie .faza tare este ca de o luna de cind avem conturile blocate a facut zeci de drumuri intre admin eforie ilfov si constanta pentru a ajunge dosarul fiscal la Constanta , pentru a putea dovedi ca nu avem de plata TVA , ci chiar mai aveam de recuperat .intr-un final dupa multe umilinte pe care le-am indurat din partea acestor angajati care se cred dumnezeu pe pamint am adus eu personal dosarul fiscal scriptic asta fiind ieri si promitindumi-se ca astazi se ridica propirea pe conturi dupa ce soseste si dosarul in format electronic de la Admin.Ilfov.Azi am asteptat toata ziua sa se transmita dosarul in forat electronic dar nu s-a facut , si surpriza cind am ajuns la birou contul era deblocat dar suma pe care era pusa propirea era trasa din cont.
Fapt pentru care dvs va trebui sa-i actionati in judecata pentru recuperarea sumei cu care a fost debitat contul dvs si cu penalitatile aferente!
Apelati la un avocat ca sa va faca actiunea si sa va reprezinte in instanta!
SUCCES!
B-)
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

S-a transferat un pfa de pe sector 4 in ilfov (buftea) fierarita fierarita Nu stiu cum sa mai procedez! In urma cu 9 luni m-am angajat la un pfa care si-a schimbat sediul social al firmei.acum am nascut si patronal are nevoie de o ... (vezi toată discuția)
Firme de recuperare credite deeamcn deeamcn buna ziua, am intrat si eu in treaba asta cu recuperare credite, doar pentru ca am o problema de acest gen. eu am 3 credite la 3 banci diferire, dintre care ... (vezi toată discuția)
Executare sentinta Tempo Tempo Buna ziua, Am castigat intr-un dosar privind o somatie de plata, am gasit un executor judecatoresc din localitatea firmei unde s-a judecat dosarul si ... (vezi toată discuția)