As dori sa dau in judecata ANAF Constanta deoarece de o luna de zile an propire pusa pe conturi pentru o suma de bani care apare la ei in sistem ca fiind datorie TVA de plata. Firma noastra intotdeauna si-a platit datoriile la stat inclusiv TVA-ul iar in acest moment are TVA de recuperat .Doresc sa angajez un avocat pentru a solutiona aceasta problema si pentru recuperarea daunelor pe care mi le-a pricinuit prin blocarea conturilor.
In regula. Este posibil ca sa fie o greseala in sistemul lor informatic. Actionati-i in judecata si solicitati ridicarea popririi si radierea debitului pe motivul ca este inexistent....judecatorul va dispune eventual o expertiza contabila .
MULT SUCCES!
B-)
problema e alta,ei au pus propire pe conturile noastre neavind dosarul fiscal al firmei noastre . aceasta firma a fost infiintata in 2007 si a apartinut de ADMIN. FISCALA EFORIE NORD.functionind 3 luni.dupa are si-a schimbat sediul social in otopeni pentru o perioada de 1 an iar din iulie 2008 functionam in Constanta.de fiecare data cind sa schimbat sediul social noi am depus in termen cererea de mutare a dosarelor fiscale (050) urmind ca organele statului sa si le transfere singure , acest lucru nu sa facut , ele stind bine mersi in Eforie .faza tare este ca de o luna de cind avem conturile blocate a facut zeci de drumuri intre admin eforie ilfov si constanta pentru a ajunge dosarul fiscal la Constanta , pentru a putea dovedi ca nu avem de plata TVA , ci chiar mai aveam de recuperat .intr-un final dupa multe umilinte pe care le-am indurat din partea acestor angajati care se cred dumnezeu pe pamint am adus eu personal dosarul fiscal scriptic asta fiind ieri si promitindumi-se ca astazi se ridica propirea pe conturi dupa ce soseste si dosarul in format electronic de la Admin.Ilfov.Azi am asteptat toata ziua sa se transmita dosarul in forat electronic dar nu s-a facut , si surpriza cind am ajuns la birou contul era deblocat dar suma pe care era pusa propirea era trasa din cont.
Fapt pentru care dvs va trebui sa-i actionati in judecata pentru recuperarea sumei cu care a fost debitat contul dvs si cu penalitatile aferente!
Apelati la un avocat ca sa va faca actiunea si sa va reprezinte in instanta!
SUCCES!
B-)
Executare sentinta
Tempo
Buna ziua,
Am castigat intr-un dosar privind o somatie de plata, am gasit un executor judecatoresc din localitatea firmei unde s-a judecat dosarul si ... (vezi toată discuția)