avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Intrebare recuperare taxa de participare licitatie
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Intrebare recuperare taxa de participare licitatie

Buna ziua. Am participat la o licitatie si vreau sa renunt. Nu am fost declarata respinsa sau admisa. As dori sa imi recuperez taxa de participare. Ce trebuie sa intocmesc pentru a o cere inapoi? Va multumesc, o zi buna.
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 09:33, 16 Decembrie 2015
Trebuie sa asteptati comunicarea rezultatului procedurii, altfel pierdeti garantia de participare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neprezentare documente clarificatoare amalia.p amalia.p Buna ziua Am participat de curand la o licitatie pentru lucrari. AC ne-a solicitat acum prezentarea unor documente lipsa, respectiv cazierul judiciar al ... (vezi toată discuția)
Restituire garantie participare cateldestept cateldestept Am participat la o licitatie, la care a expirat perioada de valabilitate a ofertei (90 zile) si nu s-a declarat castigatorul. Pot sa cer returnarea garantiei ... (vezi toată discuția)
Renuntare licitatie irinacosiba irinacosiba bUNA ZIUA! Am si eu o mare problema: am participat la o licitatie - negociere cu publicare de anunt , la negociere din greseala am spus alta valoare iar acum ... (vezi toată discuția)