avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Neprezentare documente clarificatoare
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Neprezentare documente clarificatoare

Buna ziua

Am participat de curand la o licitatie pentru lucrari. AC ne-a solicitat acum prezentarea unor documente lipsa, respectiv cazierul judiciar al operatorului economic si o recomandare lizibila. Intrebarea este, daca nu prezentam aceste documente in termenul de 3 zile mentionat de AC, ce se poate intampla?
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 16:37, 24 Septembrie 2012
Netransmiterea la termenul indicat a documentelor solicitate , intră sub incidenţa prevederilor art. 79 alineatul 1 din HG 925 / 20.07.2006 cu modificările şi completările ulterioare şi pe cale de consecinţă , oferta dvs. va fi considerată neconformă.
Deci risc ca oferta mea sa fie declarata neconforma. In cazul in care e declarata neconforma, pierdem si garantia de participare?
Nu pierdeti garantia de participare decat daca va retrageti de la procedura(toate cazurile sunt la art.87 din HG925), sau partial daca depuneti contestatie la CNSC si e respinsa ca nefondata(art.278^1 din OUG 34). In rest, trebuie sa asteptati transmiterea comunicarilor privind rezultatul procedurii (art.88 din HG 925) pentru a o cere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz semnare contract rodica24r rodica24r Ofertantul declarat castigator nu prelungeste valabilitatea ofertei si a garantiei de participare si nu se prezinta la semnarea contractului La data ... (vezi toată discuția)
Prelungire valabilitate oferta cateldestept cateldestept In cazul unei licitatii mi se cere prelungirea valabilitatii ofertei si garantiei de participare (peste cele 90 zile). 1.Sunt obligata la aceasta? 2.Pot sa ... (vezi toată discuția)
Lipsa propunere tehnica in cadrul sedintei de deschidere a ofertelor mada_dum mada_dum Buna ziua, In cadrul sedintei de deschidere a unei cereri de oferte, unul dintre ofertanti nu a introdus in plic propunerea tehnica. Mai mult, se si intreba ... (vezi toată discuția)