Buna ziua :D .
Am nascut de curand in Anglia , si as vrea sa stiu ce acte mi-ar trebui sa duc copilul in vizita in Romania vro luna sau 2 maxim ...
Tin sa va spun ca copilul e doar pe numele meu deoarece inca nu sunt maritata cu partenerul de viata ... Va multumesc pentru ajutor :)
Ca sa veniti in tara aveti nevoie de un titlu de calatorie pentru copilas. Acesta il veti obtine de la ambasada.Odata ajunsa acasa va trebui sa solicitati transcrierea certificatului de nastere a copilului. Aveti grija ca certificatul de nastere din UK sa fie in original si mai ales sa fie apostilat. Nu veniti in tara cu copilul fara a avea apostila pe certificat intrucat nu veti mai putea iesi cu minorul din tara pana ce nu obtineti certificat de nastere romanesc pentru acesta. Certificatul romanesc il veti solicita fie de la ambasada fie de la primaria dvs. de domiciliu din Romania. Sa va traiasca!:flowersblue:
Pasaport
shailaflorina
buna seara..ma numesc Florina si locuiesc de 4 ani in Spania. Cand am venit aici, am venit doar cu buletinul, si eu, si perechea mea. In curand voi naste aici ... (vezi toată discuția)