avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pontator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pontator

Cine poate fi pontator intr-o firma?. Este de competenta asistentului medical sef de sectie sa efectueze pontajul angajatilor? (atat asistenti medicali cat si ,medici)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:53, 14 Decembrie 2015
Pontajul salariatilor il efectueza persoana care are in fisa postului o astfel de atributie.

Daca niciun salariat nu are asa ceva mentionat in fisa postului, atunci angajatorul poate desemna o anumita persoana sa intocmeasca pontajul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grafic de lucru si pontaj felixadia felixadia Buna ziua. Lucrez intr-o sectie cu paturi in domeniul medical si as vrea sa stiu cine este persoana abilitata, conform legii, care trebuie sa intocmeasca ... (vezi toată discuția)
Abuz in seviciu dia25dia dia25dia asistenta sefa mi-a facut un raport pt ca nu am predat o pcienta insulino-depententa in procesul verbal de predare, mentionez ca in foaia de osevatie nu era ... (vezi toată discuția)
Fisa post eli10 eli10 Buna ziua , Ce lege precizeaza cine semneaza fisa post ? Multumesc (vezi toată discuția)