avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ramas definitiv in urma unei condamnari si se judeca ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ramas definitiv in urma unei condamnari si se judeca cu privire la alta fapta

In martie 2015 a fost inchis pentru furt calificat ,fapta petrecandu se pe noul cod ,ulterior fiind condamnat la 2 ani inchisoare ,insa in 2 feb 2013 s-a urcat la volan fara a detine permis de conducere ,era sub influenta bauturilor alcoolice ,si facut un accident rutier in care propietarul care i a inmanat masina s-a ales cu 89 zile spitalizare .acum incepe un nou proces privind accidentul rutier la care va fi condamnat si pt aceasta fapta.Intrebarea mea este de ce dupa aproape 3 ani se judeca si cum o sa se aplice pedeapsa aceasta avand in vedere ca este pe vechiul cod?Se poate face contopire sau la pedeapsa de 2 ani se adauga un spor sau cum se procedeaza ?Pentru fiecare fapta se da o pedeapsa si ramane la cea mai mare ?si se deduce din cat a executat pana acum ?Va rog respectuos sa-mi spuneti
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:46, 15 Decembrie 2015
Da, de aceea am zis de neconstituționalitate. ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 194/2011 artemis84 artemis84 Buna ziua... am fost condamnat pe legea 194/2011 la 2 ani si 2 luni plus un spor de 6 luni pentru grup organizat... faptele au fost comise pe vechiul cod dar ... (vezi toată discuția)
Contopire- legea mai favorabila? ContSters341036 ContSters341036 Buna seara. As vrea sa stiu cum se poate face contopirea in cazul urmator : daca 4 infractiuni sunt facute dupa noul cod penal si 1 infractiune dupa vechiul ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan in perioada de incercare mihaistanciu mihaistanciu In martie 2012 am primit un an de inchisoare cu suspendare si 3 ani de incercare pentru conducere autovehicul neinmatriculat si numere false ( desi erau ... (vezi toată discuția)