avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... suspendare permis 60zile +90zile
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

suspendare permis 60zile +90zile

buna ziua!sunt in data de 11 iulie 2009 eram in timpul serviciului fiind sofer la o firma din braila siam avut un mic accident in scurtesti jud buzau care s-a intamplat astfel; trecusem de un podet iar in fata mea un sofer a semnalizat si a virat stanga brusc eu aflandu-ma in depasire Am ajuns la o intelegere amiabila dar au sosit doua echipaje de politie care nici nu au vrut sa auda ce am de spus si mi-au suspendat permisul pt doua luni Am facut contestatie in urma careia am recuperat permisul dar in data de 22 iulie am fost oprit de un alt echipaj de politie la cilibia tot in jud buzau eu aflandu-ma cu aceeasi masina tot in timpul serviciului pe motiv ca am trecut pe rosu la calea ferata Le-am spus ca semnalul luminos s-a aprins cand eram deja la jumatatea cai ferate eu neputand sa merg mai repede deoarece aveam masina plina cu marfa Mi-a fost suspendat permisul pentru 3 luni fara drept de a conduce in schimb mi s-a propus sa renunt la prima contestatie si o sa-mi reduca sus pendarea permisului la o luna Eu stiu ca nu e posibil asa ceva ceea ce ma face sa ma gandesc ca totul e facut cu buna stiinta sa renunt la recursul facut As dorii un raspuns din partea dvs la ce as putea sa fac eu mentionez ca la prima abatere am luat 6 puncte iar la a doua 9 puncte si toate astea dupa 5 ani in care nu am avut absolut nici o abatere VA MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: albumarinica , utilizator 14:39, 18 Octombrie 2009
am intrat pe sait dar nu pot sa aflu nu-mi apare nimic Dar totusi nu ar trebui sa fiu instiintat acasa daca mi s-a respins contestatia?
altfel ar trebui sa ma deplasez pana in buzau eu fiind din braila
pe 21 septembrie am primul termen de judecata si as dori sa stiu ce se poate intampla daca eu nu pot sa ma prezint Eu nu am ca probe decat niste poze care le-am facut dupa accident cum ca nu era nici un indicator ceva sau linie continua .Nu stiu daca se accepta fotografiile acestea ca proba Daca nu ma prezint e posibil sa pierd ?politia stiu ca are ca proba o fotografie cu frana care am pus-o eu sa-l evit pe cel din fata mea care a virat brusc la stanga si nu are nici un martor trecut pe procesul vb
Trimite cerere de amânare pentru angajare apărător. La cum merg treburile acum poate ai să primeşti termen prin ianuarie 2010.
s-a amanat procesul pentru data de 9 noiembrie si as vrea sa stiu daca as putea sa prezint ca probe fotografiile care le-am facut dupa accident cum ca nu era nici un indicator cu depasirea interzisa sau linie continua deoarece politistul a scris in proces cum ca eu am efectuat depasirea neregulamentar in timp ce masina din fata mea a virat stanga
daca pe procesul vb s-a gresit adresa mea adica in loc sa scrie loc braila jud braila a scris loc braila jud buzau acesta este un motiv sa se anuleze procesul vb?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal gresit albumarinica albumarinica buna ziua! In luna iulie am avut un accident minor in urma caruia mi-a fost suspendat permisul pt 2 luni Am facut contestatie deoarece eu nu ma consider ... (vezi toată discuția)
Buna seara. va rog ajutati-ma cu un raspuns, astazi am avut un ... anca14cris anca14cris Buna seara. Va rog ajutati ma cu un raspuns, astazi am avut un accident rutier fara victime mai exact intr o intersectia trecand pe culoare verde a ... (vezi toată discuția)
Am primit o amenda pentru un accident cu avarii usoare dar nu din vina mea georgian@ georgian@ vineri 2 aprilie am fost lovita usor de un renault kango in intersectia de la doamna ghica eu venind dinspre colentina am vrut sa virez stanga spre baicului ... (vezi toată discuția)