avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... INSPECTIE FISCALA NELEGALA !
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

INSPECTIE FISCALA NELEGALA !

Buna ziua ! voi fi scurt si concis in problema mea
- firma in insolventa
- ANAF face control cu depasirea termenului de 60 de zile prevazut de art.102 din legea 85/2014.
- lichidatorul inscrie creanta ANAF in tabloul creditorilor
Intrebari >
- ce se poate face ?
- avea voie lichidatorul sa inscrie creanta ?
- este termenul de la art.102 un termen de decadere ? sau este doar ...orientativ ?!
Cel mai recent răspuns: ContSters14414 , utilizator 08:02, 22 Decembrie 2015
RED a scris:

Buna ziua ! voi fi scurt si concis in problema mea
- firma in insolventa
- ANAF face control cu depasirea termenului de 60 de zile prevazut de art.102 din legea 85/2014.
- lichidatorul inscrie creanta ANAF in tabloul creditorilor
Intrebari >
- ce se poate face ?
- avea voie lichidatorul sa inscrie creanta ?
- este termenul de la art.102 un termen de decadere ? sau este doar ...orientativ ?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscrierea la masa credala in lipsa notificarii innocent innocent Cum ma pot inscrie la masa credala pentru o firma intrata in insolventa daca lichidatorul nu m-a notificat ? Am aflat accidental de intrarea firmei respective ... (vezi toată discuția)
Proceduri in insolventa edomide edomide Buna ziua :) Ma aflu in urmatoarea situatie: firma la care lucrez a livrat produse unei firme pentru care era inceputa procedura de insolventa, fara ... (vezi toată discuția)
Societate in faliment Florin8911 Florin8911 Buna ziua.am avut o firma care a fost data in judecata pt faliment care avea datori la stat.intrebarea mea este:eu am cumparat cu prietena mea anul terecut un ... (vezi toată discuția)