avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Sponsorizare impozit micro
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Sponsorizare impozit micro

Ca microintreprindere pot deduce din impozitul datorat o sponsorizare pentru o persoana bolnava
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:35, 29 Decembrie 2015
Nu.
nu, doar cele platitoare de impozit pe profit pot deduce sponsorizarea din impozit.
Chiar si in cazul acelora trebuie studiata cu atentie legea sponsorizarii: banii se vireaza unei asociatii de binefacere care ajuta acel bolnav iar nu direct acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociație Ana231 Ana231 Buna ziua! Sunt acționar minoritar intr-o firma (10%) și împătimită a motocicletelor in timpul liber. Doresc sa înființez o asociație pentru pentru ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare tucu tucu Am o microintreprindere cu impozit pe cifra de afaceri. Intrebarea mea este : cum pot sa sponsorizez o asociatie de handicapati si cu ce suma atata timp cat eu ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare tucu tucu Am o microintreprindere cu impozit pe cifra de afaceri. Intrebarea mea este : cum pot sa sponsorizez o asociatie de handicapati si cu ce suma atata timp cat ... (vezi toată discuția)