avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Impozit pe venitul microintreprinderilor
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Impozit pe venitul microintreprinderilor

Buna ziua,
Ce cota de impozit pe microintreprinderi va aplica, in 2016, o societate comerciala care are 2 angajate cu norma intreaga cu contractul suspendat pentru cresterea si ingrijirea copilului pana la 2 ani.(Una are contractul suspendat pana in iunie 2016, iar una pana in ianuarie 2017)
Cel mai recent răspuns: Ioan Blaga , Contabil 19:37, 16 Decembrie 2015
3% până în luna iunie, 2% până în luna ianuarie 2017 și 1% ulterior.
Având contractul individual de muncă suspendat, le putem considera salariate? Nu înregistrați cheltuieli cu salariile în contabilitate...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de crestere copil pentru angajatii care au contract de munca part time sau munca fractionata Kosem1 Kosem1 Buna ziua, Sunt gravida iar in luna august urmeaza sa nasc. Am inceput sa ma interesez despre indemnizatia de crestere copil si ma intereseaza daca in ... (vezi toată discuția)
Impozit microintreprinderi steef steef O societate comerciala cu un singur angajat a trecut la impozit pe venitul microintreprinderilor de 1% de la 1 martie 2017. In situatia in care singurul ... (vezi toată discuția)
Detinator intreprindere individuala, beneficiez de indemnizatie crestere copil? laura_frincu laura_frincu Buna ziua. Detin din martie 2014 o intreprindere individuala care are ca obiect comertul cu amanuntul, mai clar am un magazin alimentar. Nu am contract facut ... (vezi toată discuția)