avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Sediu social
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Sediu social

Pentru sediul social se depune declaratie in vederea impozitarii?
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 15:46, 18 Decembrie 2015
Da, proprietarul imobilului în care este sediu social al unei firme trebuie să depună declarație, până la data de 31.03.2016, in care va trebui să specifice spațiul din locuință destinat sediului și dacă in spațiul respectiv se desfășoară activitate economică sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare categorii declaratii impozit pe cladiri cu destinatie mixta 2016 Silvia_M_M Silvia_M_M Buna ziua! Am firma SRL asociat unic inregistrata la locuinta personala (casa) cu activitatea principala de servicii traducere si interpretariat. Mentionez ... (vezi toată discuția)
Sediu social firma in apartament, destinatie locuinta Sofia1961 Sofia1961 In cazul in care un aparatment, proprietatea unei persoane fizice este inregistrat ca sediu social al unei firme, care nu desfasoara activitate economica la ... (vezi toată discuția)
Impozit cladiri cu destinatie mixta sonia1978 sonia1978 Buna ziua, As dori sa stiu daca a aparut in Monitorul oficial actul normativ care clarifica modalitatea de plata a impozitului pentru cladirile cu ... (vezi toată discuția)