avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatoria cu un cetățean albanez în România
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatoria cu un cetățean albanez în România

Bună ziua ! Aș dori sa stiu ce documente sunt necesare pentru un cetățean albanez să încheie casatorie cu o romancă pe teritoriul țării noastre si daca poate sa le obțină de la ambasada Albaniei la București
Cel mai recent răspuns: lululili , utilizator 09:28, 18 Decembrie 2015
cetateanul albanez are nevoie de certif.de nastere, pasaport / carte de identitate, precum si o adeverinta de cutuma. Adev. i se poate elibera de la ambasada sa din Romania. Daca nu stie limba romana veti avea nevoie de un translator. Actele respectiv certif de nastere si adeverinta le veti traduce la un traducator autorizat din Romania si le veti legaliza la un notar. Certificatele prenuptiale-le puteti obtine pentru amandoi de la medicul dvs. de familie. Actele vor sta la starea civila 10 zile calendaristice.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatie - casatorie cu cetatean albanez bella30 bella30 buna seara.am si eu o nelamurire daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns...ce acte trebuiesc,pt casatorie,unui cetatean albanez,cu rezidenta in italia,dar si ... (vezi toată discuția)
Casatoria cimpean972@gmail.com cimpean972@gmail.com Buna ziua .Fica mea vrea sa se casatoresca cu un cetaten albanez.Ce acte are nevoie ptr casatorie .atit ptr ea cit si ptr el (vezi toată discuția)
Căsătorie cu un cetățean italian Kriss 06 Kriss 06 Bună ziua, Ma interesează documentele necesare pentru căsătorie (atât civila cat și religioasă) pe teritoriul României cu un cetățean italian. ... (vezi toată discuția)