avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatoria
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatoria

Buna ziua .Fica mea vrea sa se casatoresca cu un cetaten albanez.Ce acte are nevoie ptr casatorie .atit ptr ea cit si ptr el
Cel mai recent răspuns: Viorel Iordache , Alte profesii 10:37, 5 Octombrie 2020
Pt.ea :certif. de nastere, buletin, adev. medicala, pentru el: pasaport cu viza, certif. de nastere original si tradus/legalizat la notar, adev. de cutuma originala elib. de aut.locale albaneze ori de ambasada/consulatul Albaniei din Romania, tradusa si legalizata, adev medicala, declaratie la notar cu privire la faptul ca este cunoscator sau nu a limbii romane scris si citit, ca a mai fost ori nu casatorit, daca are sau nu copii, etc. Dupa caz sentinta de divort, certif.de nastere copilasi. Daca cet,albanez nu stie limba romana aveti nevoie de traducator atat la depunerea actelor cat si la incheierea casatoriei.
Ultima modificare: Luni, 30 Octombrie 2017
Justitiarul711, utilizator
Ptr el are nevoie de viza pe pasapor ?
da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatoria cu un cetățean albanez în românia lululili lululili Bună ziua ! Aș dori sa stiu ce documente sunt necesare pentru un cetățean albanez să încheie casatorie cu o romancă pe teritoriul țării noastre si ... (vezi toată discuția)
Căsătorie cu un strain Hanna15 Hanna15 Buna dacă vreau sa ma căsătoresc cu un strain( pakistanez) ce acte are nevoie... dacă le traduce din urdu in engleză in țara lui și dacă poate cere la ... (vezi toată discuția)
Informatie - casatorie cu cetatean albanez bella30 bella30 buna seara.am si eu o nelamurire daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns...ce acte trebuiesc,pt casatorie,unui cetatean albanez,cu rezidenta in italia,dar si ... (vezi toată discuția)