avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Rovinieta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Rovinieta

Salut ! In data de 14 Decembrie 2015 am constatat ca rovinieta masinii mele (vw golf ) este expirata din 15 Septembrie 2015 . In aceasta perioada am circulat frecvent in zona podului de la Maracineni, zona in care este amplasat un system de camere pt verificarea rovinietei . Cautand pe internet informatii privind situatia mea am cazut in depresie . Nu sunt rau platnic si nu cunosc bine mediul juridic si as dori cateva sfaturi pt a plati mai putin in cazul in care ar fi posibil . Mentionez ca pana acum 17Decembrie 2015 nu am primit nicio amenda pe adresa de domiciliu .Va multumesc si am speranta unui raspuns pozitiv .
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:48, 18 Decembrie 2015
Marcky000 a scris:


Cautand pe internet informatii privind situatia mea am cazut in depresie .


Concret care sunt informatiile care au determinat sa cadeti in depresie?
Dispozitiile referitoare la deplasarea pe drumurile publice unde este obligatorie rovinieta sunt clare
Soferii care sunt depistati fara rovinieta ,suporta consecintele prevazute de lege
Chiar daca dv ati fost depistat in intervalul septembrie-decembrie circuland de mai multe ori fara rovinieta,conform dispozitii in vigoare-indiferent de numarul de depistari aferent unei luni calendaristice-autoritatea CNADNR urmeaza sa intocmeasca un singur PV contraventie/luna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rovinieta do_rulik81 do_rulik81 Bună seara! M-a lovit norocul! Am primit prin posta o amenda pentru neplata rovinietei. Am fost filmat pe 21 septembrie 2014 și am primit amenda pe 21 ... (vezi toată discuția)
Am achitat rovinieta la 8 minute după ce a vehiculul a trecut prin raza camerelor. vreau să contest procesul verbal de constatare, știe cineva un articol care ar putea să mă ajute? Katiusha Katiusha Poate sa ma ajute cineva? Am circulat fara rovinieta, insa in momentul in care mi-am adus aminte am fugit la prima benzinarie si am achitat-o. Mi-a venit ... (vezi toată discuția)
Contraventii - precedent amenzi anulate pentru lipsa semnaturii olografe Roland Mindrila Roland Mindrila Un nou fenomen se propagă în instanţele din România: anularea amenzilor pentru neplata rovinietei, motivul fiind că procesele-verbale trimise prin poştă ... (vezi toată discuția)