Detin o firma, SRL si am contract cu o firma de contabilitate, contabilul are calitatea de expert contabil, membru CECCAR.
Dar am observat ca pe declaratiile 100, 394 si decont 300 nu este trecut nicaieri numele contabilului si nici nu semneaza nicaieri, este trecut doar numele administratorului si la functia/calitatea este trecut administrator si tot administratorul trebuie sa semneze si sa stampileze cu stampila firmei. Este corect asa? Din moment ce este expert contabil, avem contract si platim serviciile nu ar trebui sa semneze dansul la intocmit? Atunci pentru ce mai platim daca tot administratorul semneaza?
Tot odata va mai rog sa imi spuneti:
-cine trebuie sa semneze si stampileze(stampila firmei sau a contabilului) declaratiile lunare, trimestriale ? Contabilul sau administratorul sau amandoi?
-cine trebuie sa semneze si sa stampileze bilantul? Contabilul sau administratorul sau amandoi?
Si cel mai important cine poarta raspunderea pentru corectitudinea sumelor din declaratii si bilant?
In contract este prevazut ca firma de conta intocmeste toate declaratiile si situatiile financiare si ca isi asuma responsabilitatea dar nu este prevazut nimic despre semnarea lor. Iar atunci cand am incheiat contractul nu m-am gandit ca ar trebui specificat si cine le semneaza fiindca mi s-a parut normal sa le semneze firma de conta sau contabilul, nu stiu cine ar trebui exact dar daca spuneti ca trebuie sa le semneze administratorul, asta e. Iar legat de bilant poate s-a referit la semnatura din partea stanga, cea a administratorului, nu stiu fiindca inca nu am ajuns la bilant.
O sa incerc sa verific daca societatea apare pe site-ul Ceccar fiindca eu nu am vazut stampila de la Ceccar sau autorizatia doar mi-a spus dansul ca este membru si/sau autorizat Ceccar. Contractul este stampilat cu stampila firmei de conta, nimic legat de Ceccar sau autorizatie.
In cazul asta, verificati site-ul ceccar, in ultimul timp s-au "trezit"multi experti contabili, care nici nu stiu ca exista ceccar-ul.Si pe forum au aparut unii la un moment dat.
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri.
Am intrebat din nou contabilul si a spus ca o sa semneze dansul, ca nu se pune problema corectitudinii intocmirii lor doar ca nu isi asuma dansul plata impozitelor. Normal ca firma isi plateste impozitul dar poate nu a fost comunicarea chiar buna intre firma de conta si beneficiar sau nu am inteles eu bine. Acum am discutat si s-a rezolvat.