avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de arenda - lege aplicabila
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de arenda - lege aplicabila

In 2006 s-a incheiat un contract de arenda, pe 10 ani, care conform clauzelor sale expira in octombrie 2016.
In Noul Cod Civil, care nu era in vigoare la data semnarii contractului de arenda, se prevede ca un contract de arenda se prelungeste automat cu o perioada egala cu cea pentru care a fost incheiat, daca nu e denuntat prin notificare de una din parti cu minim un an inainte.
Avand in vedere ca s-a incheiat pe legea veche contractul, va expira el conform clauzelor contractuale, in octombrie 2016, fara alte formalitati? Sau avand in vedere legea noua, intrucat nu s-a notificat cealalta parte ca dorim incetarea, se prelungeste contractul acesta automat cu o perioada de alti 10 ani?
Ultima modificare: Vineri, 18 Decembrie 2015
zerognost, utilizator
Cel mai recent răspuns: zerognost , utilizator 11:51, 23 Decembrie 2015
?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract arendare caravia ana caravia ana Am semnat un contract de arendare in care se stipuleaza: - Perioada de arendare este de 5 ani, incepand cu data semnarii prezentului contract.Contractul ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii la asociatia de proprietari fara reziliere ! Lupulescu Robert Curatenie Blocuri Lupulescu Robert Curatenie Blocuri Buna seara, vreau sa va prezint urmatoarea situatie : -la data de x am incheiat in forma scrisa un CONTRACT de prestari servicii cu Asociatia de Proprietari z ... (vezi toată discuția)
Reziliere unilaterala mihai440 mihai440 intr-un contract de locatiune incheiat pe un an de zile se prevede 1 durata contractului se prelungeste in miod automat, pe perioade de timp egale, daca nici ... (vezi toată discuția)