LUNG DA' BUN,CITITIL !B-)
Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O femeie i se plangea prietenei cat de scumpe sunt rochiile si bijuteriile in ziua de azi...
Cealalta ii spune:
- Ar trebui sa iti gasesti un prieten, care in schimbul unor mici "favoruri" sa fie dispus sa-ti ofere 500$ pe luna. Stii tu, sotii de azi nu mai sunt foarte atenti cu sotiile, nu mai fac cadouri...
- Si daca nu imi gasesc un prieten care sa-mi ofere 500$?
- Iti gasesti doi care iti ofera cate 250$.
In acel moment, barbatul deschide un ochi si le spune:
- Ma treziti si pe mine cand ajungeti pe la 20$?
Un elefant si o furnica isi petrec o noapte intreaga in desfatarile trupului. A doua zi, elefantul moare. Furnica: "Bai sa fie... o noapte de placere, si acum tre' sa-mi petrec tot restul vietii sapand..."
=D>
Un divort se desfasoara la tribunal intre doi soti. Cei doi se cearta:-/ pentru custodia fiicei lor.
Femeia isi exprima argumentul ei:rtfm::
- Eu am adus-o pe lume cu durere, custodia imi revine mie.
Judecatorul catre sot:
- Ce aveti de spus ca argument al dvs.?
Omul reflecta putin :hm: si apoi zice calm:
- D-le judecator, daca dvs. bagati o moneda intr-un automat de racoritoare si iese un suc, al cui e sucul, al masinii sau al dvs.?
:(:
Ion si Maria sed in portita si povestesc....
Ion: Auzi, Marie, tu?
Maria: Ha?
Ion: Dupa she n-om lua, tu sa sci tri lucruri mari:
Maria: No!
Ion: Unu...cand m-oi vide ca marg pe drum cu clopu' p-o ureche sa meri sa pui masa, ii samn ca vreu sa manc....
Marie: No!
Ion: Doi....cand m-oi vide ca marg pe drum cu clopu' pa fruntie sa meri in fundu' cashii. Ii samn ca mi-s otarat......
Marie: No!
Ion: Tri.....cand m-oi vide cu clopu' pe sheafa, sa meri in futelnita. Ii samn ca mi-i a te iubi.....
Marie: No!....Binie Io'ne, da' sa sci ca am s' io o conditie de pus:
Ion: No!
Marie: Cand m-oi vide tu ca stau cu manile pe solduri, musai sa pui clopu' pe sheafa!
Melcul, cioc-cioc la usa Ursului. Deschide Ursul usa, nu vede pe nimeni. Se uita pe presul de la intrare, il vede pe Melc si ii trage un sut de-l arunca inapoi in padure.
Dupa 6 luni aude Ursul la usa: cioc-cioc. Deschide usa si il vede pe Melc:
-Auzai bah Ursule, ce a fost faza ai de adineauri?
Ion si Maria la maternitate:
- Marie, ce avem?
- Baiat.
- Si... cu cine seamana?
- Degeaba iti spun ca orcum nu-l cunosti.
Este vara si foarte cald.
Sotul iese din baie si ii spune sotiei:
- Iubito, e foarte cald si trebuie sa tund peluza. Ce crezi ca vor spune vecinii daca ies afara dezbracat?
Sotia il priveste si raspunde:
- Ca probabil m-am casatorit cu tine pentru bani...
Sã mai și râdem
trope_doi
De la lume adunate si tot la lume date... Cand mori de ras traiesti mai intens ca oricand...
[b]Despre viata[/b]
Viata e ce se intampla cand iti faci alte ... (vezi toată discuția)