LUNG DA' BUN,CITITIL !B-)
Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O femeie i se plangea prietenei cat de scumpe sunt rochiile si bijuteriile in ziua de azi...
Cealalta ii spune:
- Ar trebui sa iti gasesti un prieten, care in schimbul unor mici "favoruri" sa fie dispus sa-ti ofere 500$ pe luna. Stii tu, sotii de azi nu mai sunt foarte atenti cu sotiile, nu mai fac cadouri...
- Si daca nu imi gasesc un prieten care sa-mi ofere 500$?
- Iti gasesti doi care iti ofera cate 250$.
In acel moment, barbatul deschide un ochi si le spune:
- Ma treziti si pe mine cand ajungeti pe la 20$?
BARBATUL a descoperit sticla si a inventat PAHARUL.
FEMEIA a luat sticla si a inventat OGLINDA .
BARBATUL a descoperit ZARUL si a inventat jocul..
FEMEIA a luat ZARUL si a inventat VRAJITORIA.
BARBATUL a descoperit CUVANTUL si a inventat CONVERSATIA.
FEMEIA a descoperit CUVANTUL si a inventat BARFA.
BARBATUL a descoperit BANUL si a inventat COMERTUL.
FEMEIA a descoperit BANUL si a inventat CREDITUL.
BARBATUL a descoperit TRANZACTIILE si a inventat CARTEA DE CREDIT.
FEMEIA a luat CARTEA DE CREDIT si BARBATUL s-a dus dracului..
BARBATUL a descoperit MUNCA si a inventat SALARIUL.
FEMEIA a descoperit SALARIUL si iar s-au dus dracului BARBATII.
BARBATUL a descoperit FEMEIA si a inventat SEXUL..
FEMEIA a descoperit SEXUL si a inventat
.............................................CASATORIA SI ....DUREREA DE CAP
DUPA ASTA BARBATUL S-A SUPARAT SI NU A MAI INVENTAT NIMIC , CE NAIBA , PANA CAND SA TOT CADA DE PROST...
Un tip intra intr-un bar tot zgariat pe fata, pe maini, pe picioare si cu hainele sfasiate. Vazandu-l astfel, prietenii il intreaba ce i s-a intamplat:
− Tocmai am ingropat-o pe soacra-mea.
− Si ce legatura are asta cu zgarieturile tale?
− Nu vroia...
Merge Obama,Putin si Basescu la intalnire la D-zeu.
Obama:"Doamne, cand se termina criza asta la noi?"
D-zeu trimite ingerii sa calculeze, vin astia dupa 5 min ii shoptesc lui D-zeu, care spune: "Nu in mandatul tau". Obama pleaca dezamagit.
Putin: "Doamne, cand o sa mai fie Rusia o super mare putere?" Acelasi scenariu. "Nu in mandatul tau."
Basescu: "Doamne, cand se va termina cu aceasta coruptie din Romania ?" Trimite din nou ingerii la calcule. Stau ce stau...nu se mai intorc ingerii.
Mai trimite o serie de ingeri. Nici astia nu mai vin.
Basescu deja nerabdator.. ."Doamne ..imi spui si mie cand?" D-zeu: "Nu in mandatul meu"
O blonda ajunge la serviciu plangand in hohote. Seful o intreaba ingrijorat ce a patit la care ea raspunde:
"Azi dimineata am primit telefon si am aflat ca mama a murit". Seful o consoleaza:
"De ce nu te duci tu acasa azi sa te odihnesti? Si-asa nu avem de lucru prea mult. Blonda refuza spunand ca mai bine lucreaza ca sa mai uite de necaz. Dupa 2 ore seful trece pe langa biroul ei si o aude plangand si mai tare.
"Ce s-a mai intamplat?" o intreaba. La care ea raspunde:
"Tocmai a sunat sora mea si mi-a zis ca si mama ei a murit".
Sã mai și râdem
trope_doi
De la lume adunate si tot la lume date... Cand mori de ras traiesti mai intens ca oricand...
[b]Despre viata[/b]
Viata e ce se intampla cand iti faci alte ... (vezi toată discuția)