avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Control medical periodic pentru administratorul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Control medical periodic pentru administratorul blocului.

Buna ziua,
Doresc sa stiu daca Asociatia de Locatari este obligata de lege sa plateasca examenul anual periodic pentru administrator si alti angajati (femeia de serviciu).
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Sivl , utilizator 08:45, 29 Decembrie 2015
" Luna trecuta m au votat in CEx " cine v a votat daca nu va suparati ? si ca sa nu va mai bateti capul , faceti o hartie presedintelui precum ca nu cunoaste legea si cand v a veni un contro , sa plateasca .
cyan a scris:
Luna trecuta m-au votat in CEx si imi bat capul sa il lamuresc pe presedinte ca trebuie sa respecte legea si sa faca contract de munca individual femeii de serviciu.

Asociatia dumneavoastra are si alti angajati pe baza de CIM? Daca nu mai are, va sugerez sa discutati in comitet sa angajati o firma de curatenie. Asa nu o sa aveti birocratia cu un angajat, nu o sa aveti angajatul lipsa cand este bolnav, in concediu de odihna sau probleme cu protectia muncii, medicina muncii s.a.m.d.
Eventual, teoretic puneti-va un pic in locul presedintelui asociatiei si vedeti cum ati rezolva problema mai bine pentru toata lumea.

Vă mulțumesc pentru răspunsuri și vă doresc tuturor un an mai bun și mai fericit !
Va trebui, după câte înțeleg, să facem un contract cu un cabinet de medicina muncii, unde să meargă administratorul și femeia de serviciu, Nu avem o firmă de administrare, este o persoană fizică autorizată, care locuiește în bloc.

La Mulți Ani !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instruire protectia muncii asociatie de catre inspector ssm care nu este angajat cyan cyan O persoana care detine un certificat de absolvire recunoscut MMFPS obtinut in urma participarii la un curs de specializare de 80 de ore pentru ocupatia de ... (vezi toată discuția)
Ssm pentru o asociatie de proprietari narciisa narciisa Buna seara, Am rugamintea sa imi comunicati daca si la nivelul unei asociatii de proprietari este necesar sa fie indeplinite formalitatile pentru medicina ... (vezi toată discuția)
Obligatii legale ale asociatiei proprietari fata de angajati cyan cyan Care sunt obligatiile asociatiei de proprietari fata de angajatii cu contract individual de munca sau contract de mandat (femeia de serviciu, administrator, ... (vezi toată discuția)