avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... ISCTR - Licenta transport 3.5T - autoplatforma
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

ISCTR - Licenta transport 3.5T - autoplatforma

Buna ziua . Astazi am fost oprit de ISCTR , in timp ce conduceam o autoplatforma de 3.5 T , incarcata cu o masina mica . Mi s-a cerut licenta de transport ( nu auzisem de asa ceva la 3.5T ) . In fine , nu mi s-a dat amenda , am fost doar avertizat sa nu mai fiu prins in trafic fara a avea licenta , ptr. ca din ianuarie o sa dea amenzi .
Dupa .. am fost la ARR .. am intrebat de licenta .. mi s-a spus ca se da .. doar ca trebuie sa scrie in cartea masinii ca este intrebuintata la a cara " masini defecte sau avariate " . La mine nu scrie asa ceva , scrie doar BA- Transport auto .
Intrebarea este : Chiar trebuie acea licenta , la autoplatforme , <= 3.5T ?
Daca trebuie , iar ptr. masina mea nu se poate obtine , ce mai pot face cu ea ? Sa transport doar masini in stare buna ( care nu sunt defecte , nici avariate ) ?
Ce fac spre ex. cei din Ucraina , Rep. Moldova , care aduc masini din Germania s tranziteaza tara noastra , iar in tara lor nu se dau / nu se cere / nu au licenta ?

Va multumesc anticipat .
Sper sa ma lumineze cineva .
Ultima modificare: Marți, 22 Decembrie 2015
cezarcezar1, utilizator

Alte discuții în legătură

Licenta de teansport pt autoutilitara de 3.5t pdaniel1975 pdaniel1975 Buna seara va supun atentiei urmatorul aspect: detin o platforma de tractari auto de 3.5t,imn in ro,pe persoana fizica,detin pfa cu codurile caen respective,am ... (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi deschid o firma de transport marfa. V2000 V2000 Buna ziua vreau sami deschid o firma de transport marfa dar cu o autoutilitara de la 2,8 t la 3,5t prelata sau dubă intre 5 si 10 europaleti in ... (vezi toată discuția)
Licenta de transport valabila din 5.03.2013 mikitud mikitud Buna ziua, Pentru o masina de transport marfa de 2500kg al carui proprietar este o persoana fizica este necesara aceasta licenta? Masina este folosita pentru ... (vezi toată discuția)