avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Mutare rezidenta fiscala din Romania in UK persoane ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Mutare rezidenta fiscala din Romania in UK persoane fizice

Buna ziua,

Incepand cu data de 01.04.2016 am semnat un contract de munca cu un angajator in UK.
In decembrie 2015 am obtinut National Insurance (similar cu CNP-ul din Romania) pe baza caruia sunt inregistrata in UK ca platitor de taxe.

Intrebari:

-Unde trebuie depus Chestionarul pentru stabilirea rezidentei fiscale pentru persoanele fizice la plecarea din Romania ,adresa de posta ? Eu am buletin valabil cu adresa de Bucuresti Sector 5.

-Ce acte am nevoie sa aduc din UK care sa fie depuse impreuna cu chestionarul ?
Precizez ca am :
Documentul prin care mi s-a alocat National Issurance number /numarul de asigurare nationala eliberat de Agentia de Securitate Sociala din UK
Contractul de munca cu incepere de la data de 04.01.2016.

- Actele emise in UK trebuie apostilate in UK sau e suficient sa fie traduse in romana de traducator autorizat si traducerile legalizate la notar in Romania?

Va multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Traducere si legalizare acte studii anamariagroza anamariagroza care este calea de urmat in vederea traducerii si legalizarii actelor de studii superioare emise in Romania? procedura de traducere si legalizare poate fi ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui in uk (obligatoriu de anuntat in ro?) Valentin123456789 Valentin123456789 Buna ziua. M-am mutat acest an in Anglia, mi-am schimbat permisul de conducere intr-unul englezesc, mi-am obtinut national insurance number..si acum as dori ... (vezi toată discuția)
Acte eliberate in romania se pot traduce, legaliza si apostila la traducator, notar si la prefectura in italia? viola viola ACTELE ROMANILOR PREZENTI IN ITALIA POT FI TRADUSE DE TRADUCATOR AUTORIZAT IN ITALIA APOI LEGALIZATE, APOSTILATE DE NOTAR SI PREFECTURA DIN ITALIA? (vezi toată discuția)