avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizare ISU pentru un club cu capacitatea maxima de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizare ISU pentru un club cu capacitatea maxima de 145 persoane

Buna seara . Am un club de noapte cu o capacitate de 145 de persoane . Dupa ce am primit instiintarea ca se fac controale si se pune drastic accentul pe autorizatia Isu , autorizatie pe care eu nu o aveam am decis sa inchid pt o perioada ca sa ma pun la punct cu toate . Am urmat procedura de autorizare pentru clubul meu . In urma lucrarilor de reamenajare si reconstructie m-am pus la punct fizic din toate pct de vedere , insa primarul din comuna unde imi desfasor activitatea mi-a eliberat autorizatia de constructie(pt care am toate avizele) si refuza sa participe la intocmirea procesului verbal de receptie a lucrarii, , pe motiv ca a fost gata prea repede si nu imi poate elibera acest document decat dupa 3 luni . Nu stiu ce sa fac . Am investit foarte multi bani acolo si as vrea sa deschid de Craciun , fara autorizatia de la ISU, dar tinand cont ca am totul pus la punct asa cum mi-a cerut pompierul autorizat care a intocmit documentatia pt securitatea la incendiu; am folosit numai materiale antifoc , am facut o noua iesire cu scara pe dimensiunile care s-au cerut , etc etc. Am toate documentele pregatite sa depun la ISU pt autorizare in afara de acest proces verbal de receptie ; e singura hartie care lipseste din acel dosar . Daca deschid ce amenzi risc ? Daca vine o comisie de la ISU in control in timpul functionarii o sa primesc si amenda si o sa imi stopeze pe loc functionarea ?. O sa evacueze localul ? Ce ma sfatuiti sa fac ?

Alte discuții în legătură

Aviz apoi autorizatie isu? TuRa TuRa Buna ziua! Lucrez la o firma iar de curand s-a construit o noua hala. Deocamdata este goala(sunt depozitati doar cativa paleti) si urmeaza a se folosi ca hala ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de securitate la incendiu luizastroe luizastroe Buna ziua, va cer ajutorul într-o problema. Am închiriat un spațiu la demisolul unei clădiri în 10.01.2013, iar in data de 04.06.2013 am fost amendata de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am urmatoarea speta la care va solicit ajutorul. ... larevedere larevedere Buna ziua ! Am urmatoarea speta la care va solicit ajutorul. Se necesita obtinerea autorizatiei ISU pentru un obiectiv de investitii in functiune. Am ... (vezi toată discuția)