avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 199 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Buna ziua ! Am urmatoarea speta la care va solicit ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Buna ziua ! Am urmatoarea speta la care va solicit ajutorul. ...

Buna ziua !

Am urmatoarea speta la care va solicit ajutorul.
Se necesita obtinerea autorizatiei ISU pentru un obiectiv de investitii in functiune.
Am incheiat un contract de prestari servicii pt elaborare documentatie pt obtinere autorizatie ISU
iar documentatia intocmita de proiectant (la faza releveu si DTAC) care a fost verificata la cerintele Ci si Cc a fost depusa la ISU, in baza careia s-a obtinut avizul de securitate la incendiu, in care era precizat faptul ca autorizatia va fi obtinuta numai dupa receptionarea lucrarilor care trebuie efectuate inainte de efectuarea acestor lucrari, mai este necesara intocmirea unei alte documentatii, obtinere de avize, samd, sau cum se procedeaza?
Va multumesc anticipat pt raspuns !
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:13, 27 Mai 2021
Inteleg ca la receptie s-au identificat/ nominalizat lurari neefectuate/ care trebuie sa fie definitivate. Ulterior se completeaza actul de receptie.
Daca lucrarile efectuate aduc modificari documentatiei initiale, trebuie refacuta documentatia de catre proiectant si redepusa la ISU pentru obtinere autorizatie.
Nu, momentan am primit doar avizul isu, in care era precizat ca autorizatia o putem solicita dupa receptia lucrărilor si înainte de darea in folosinta a obiectivului de investitii. Receptia inca nu a avut loc, pt ca intai ar trebui identificate lucrarile care trebuie executate. Probabil in proiectul tehnic se detaliază...
Fiind vorba despre un obiect de investitii existent, proiectantul a întocmit documentația pt obtinerea avizului care a fost verificată la cerinta Cc si Ci si depusa la isu, in baza careia s-a obtinut avizul.
Care ar fi pasul urmator?
Ce avize mai trebuie obtinute, pt ca nu am vazut ca ar exista certificat de urbanism?
Va multumesc anticipat pt raspuns !
Ultima modificare: Miercuri, 26 Mai 2021
larevedere, utilizator
Trebuie obtinuta autorizatie de ctie. si certificat de urbanism de la primarie, efectuate lucrarile, facuta receptia finala si solicitata autorizatie ISU.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aviz apoi autorizatie isu? TuRa TuRa Buna ziua! Lucrez la o firma iar de curand s-a construit o noua hala. Deocamdata este goala(sunt depozitati doar cativa paleti) si urmeaza a se folosi ca hala ... (vezi toată discuția)
Doresc un aviz isu Cornelia  dobrinescu Cornelia dobrinescu Doresc sa obțin un aviz isu pt un azil intro casă Ce condiții trebuie sa îndeplinească locuință. Menționez ca locuință are și scară ... (vezi toată discuția)