avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Prestarea unei alte activitati decat cea din codul CAEN
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Prestarea unei alte activitati decat cea din codul CAEN

Buna ziua
Fara sa imi dau seama, timp de 3 ani am lucrat pe firma mea vanzand produse care nu erau incluse in codul caen declarat. Cand mi-am dat seama, am luat masuri si am obtinut un alt cod caen de la registrul comertului. Ce urmari poate sa aiba toate astea???
multumesc

Alte discuții în legătură

Impozit cladire nerezidentiala cu sediu firma sarar sarar Am o a doua casa nerezidentiala in care am sediu o firma ce nu mai are activitate de 5 ani (toate utilitatile sunt platite pe persoana fizica} Mentionez ca la ... (vezi toată discuția)
Cod caen calin andrei calin andrei Buna ziua, Doresc sa deschid o firma pe care sa fac import din China sau EU, iar apoi marfa sa o vand la magazine sau producatori/consumatori finali. In ... (vezi toată discuția)
Cod caen gresit, sau nu ? Vetran Vetran Buna ziua, Am infiintat o firma cu obiect princpial de activitate CAEN [b]4773[/b] ( Comert cu amanuntul al produselor farmaceutice, in magazine ... (vezi toată discuția)