avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum conving judecatorul de camera preliminara??
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum conving judecatorul de camera preliminara??

Am facut plangere impotriva ordonantei de clasare, art. 340 CPP.
Cum il conving pe judecatorul de camera preliminara sa admita plangerea si sa oblige procurorul sa continue urmarirea penala in personam?
E suficient ca nu a administrat suficient probatoriu - desi i-am solicitat explicit anumite probe?
Desigur, pe langa temeinia solutiei... ce alte motive ar mai trebui sa invoc?!
Cel mai recent răspuns: aidu , utilizator 09:34, 31 Decembrie 2015
Bine, dar eu am depus eu insumi CD cu inregistrarea audio a sedintei, eliberata de Tribunal!!

Procurorul m-a pus pe mine sa o stenografiez, dar nici nu s-a uitat la ea!

Deci se vede de la o posta ca judecatorul dicteaza ceva ce n-are nicio legatura cu declaratia martorului. Ceva ce n-a zis de nicio culoare... nu ca reformuleaza ce a declarat martorul!!!!!!!!
In alta situatie, martorul zice NU, judecatorul scrie DA.

Eu am obtinut insa si procesul verbal transcris dupa inregistrare, cu semnatura judecatorului parat.

Ce fac cu ea??
Cer la judecatorul de camera preliminara sa incuviinteze acest probatoriu cu inscrisuri??
Probe rezulta ca aveti.

Este normal sa solicitati sa se admita proba cu inscrisuri su nu numai atat...

In ce oras s-a intamplat ceea ce ziceti?
Pai judecatorul de camera preliminara o sa aiba in fata dosarul parchetului.
Procurorul nu a administrat absolut nicio proba la dosar... ci doar sunt acolo inscrisurile pe care le-am depus eu cu plangerea.

Daca vin la instanta si ii arat judecatorului ca putea sa mai administreze inscrisuri, din care rezulta vadit infractiunea... ce se intampla?

avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

In ce oras s-a intamplat ceea ce ziceti?

Ma amuza oarecum intrebarea. La Pitesti. Ce importanta are orasul? :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarile audio pot fi aduse ca proba in instanta ? loanabelciu loanabelciu Inregistrarile audio/video pot fi aduse ca proba in instanta ? Dar o tranzactie pentru care s-au notat seriile bancnotelor, am trecut CNP-ul celui care a ... (vezi toată discuția)
Trafic de influenta,elemente probatorii.... monalisaalina monalisaalina Pentru dovedirea traficului de influenta,se pot administra ca probe martori...si mai precis nu martori directi,adica nu au fost de fata cand s-au dat ... (vezi toată discuția)
Legislatie pentru cererea de eliberarea inregistrarii audio-video de sedinta eusaisapte eusaisapte Am nevoie sa obtin la cerere copie electronica dupa inregistrarea audio video a sedintei de judecata. 1. Am identificat o postare gresita indicand art. 164 ... (vezi toată discuția)