Buna ziua .Mama a decedat am ramas 2 frati tata sa recasatorit cea dea 2 sotie avand 2 copii din alta casatorie.An urma casatoriei cu tatal meu a rezultat un copil.Tatal si copilul din a 2 casatorie au decedat.An urma decesului tatalui meu a ramas un apartament.Cum se amparte la succesiune. Mentionez ca mama vitrega traieste.
Soţia tatălui dvs. va avea 1/2 + 1/8 din imobil, deci cota va fi de 62,5%, iar dvs. şi fratele dvs. veţi avea18,75% fiecare. Această împărţire este valabilă dacă fratele dvs. vitreg a murit înaintea tatălui dvs. Cine a murit primul: tatăl dvs. sau fratele vitreg?
Am urmatoarea speta: X si Y sunt surori. Dupa moartea parintilor nu au facut succesiunea. La cativa ani a murit una dintre surori (X). Sotul lui X sustine ca are parte la casa socrilor.(ei nu au copii). Daca Y vrea sa faca succesiunea acum, ii revine o parte si cumnatului?
Multumesc!
Sunt mostenitoare??
gabytza26
Buna ziua.Sant un copil dintr.o relatie nelegala,dar care printr.un proces s.a dovedit a fi al lui si astfel i.am purtat numele tatalui.tata s.a casatorit apoi ... (vezi toată discuția)