avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Numar maxim apartamente pe un etaj
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Numar maxim apartamente pe un etaj

Buna ziua.
Am fost in sudul Bucurestiului, sa vizitez cateva blocuri de locuinte noi.
Va rog sa mi spuneti daca dpdv legal, exista vre o reglementare in Romania, unde se specifica fluxul maxim de persoane ori un numar maxim de apartamente pe un etaj al unui bloc. Acolo am vazut cladiri ce au 8-9 apart per etaj, dar si unele cu 16-18. Toate aveau acces/evacuare pe o singura scara.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Fredie17 , utilizator 10:12, 29 Decembrie 2015
Atata timp cat a fost eliberata autorizatie de construire iar proiectul este avizat blocurile pot avea si 100 de apartamente pe etaj.
Ok..adica cu alte cuvinte, daca s a dat si luat suficienta spaga, pot pune 100 apartamente pe etaj.., cu o singura scara de 1 m latime pentru acces/evacuare, ca doar nu locuiesc aia de la primarie acolo..sa moara ei ca sobolanii. Sunt convins ca e corect ce spuneti din pacate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construirea unei rampe pentru persoanele cu handicap este posibilă? TLG TLG Bună ziua. Am și eu o intrebare. Există vreo lege care să oblige asociația de proprietari să construiască o rampă pentru persoanele cu handicap? Pe ... (vezi toată discuția)
Buna seara, eu locuiesc in apartament la etajul 10 in bloc si ... Kaydoc Kaydoc Buna Seara, Eu locuiesc in apartament la etajul 10 in bloc si am cumparat acum o bicicleta pentru vara asta sa pot sa merg, dar presedinta de bloc mi a zis ca ... (vezi toată discuția)
Blocarea ușii de la intrarea în casa! lala21 lala21 Buna seara,am luat un apartament la licitație în 2018,l-am renovat ,apoi am plecat din țară.Cand mă întorc acasă,tot timpul găsesc în ușa mea ,mobila ... (vezi toată discuția)