avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Unde gasesc arhiva?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Unde gasesc arhiva?

In ani 1976-1979 am lucrat cu contract de munca la unitate apartinand de Ministerul Constructiilor Industriale si anume Trustul de Constructii Industriale si Agrozootehnice la sectia Lacatus Confectii Metalice de pe Bulevardul Dumitrie Pompei Nr.7 Pipera .Si va rugam sa ma informati unde s-a mutat Arhiva de pe Calea Victoriei Nr.91-93 Sector 1 Bucuresti. VA MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: nicoletanicoleta , utilizator 16:26, 19 Mai 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua , a-ti aflat unde se afla arhiva de la T.C.I.Az.va rog daca se poate sa ma anuntati si pe mine

Busuioc123 a scris:

In ani 1976-1979 am lucrat cu contract de munca la unitate apartinand de Ministerul Constructiilor Industriale si anume Trustul de Constructii Industriale si Agrozootehnice la sectia Lacatus Confectii Metalice de pe Bulevardul Dumitrie Pompei Nr.7 Pipera .Si va rugam sa ma informati unde s-a mutat Arhiva de pe Calea Victoriei Nr.91-93 Sector 1 Bucuresti. VA MULTUMESC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde gasesc arhiva? Busuioc123 Busuioc123 In ani 1976-1979 am lucrat cu contract de munca la unitate apartinand de Ministerul Constructiilor Industriale si anume Trustul de Constructii Industriale si ... (vezi toată discuția)
Unde se afla arhiva? Cristi2011 Cristi2011 Cristi2011 Cristi2011 Buna ziua! Pentru recalcularea pensiei, unde pot gasi documentele arhivate referitoare la cei care au lucrat la Trustul de constructii industriale si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa ma ajutati ! nici arhivele nationale nu ... nicoletanicoleta nicoletanicoleta Buna ziua, Va rog sa ma ajutati ! Nici arhivele nationale nu stiu unde se afla arhiva de la Trust de Constructii Agrozootehnice Bucuresti ,fost T.C.I.A ... (vezi toată discuția)