avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 259 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie intretinere minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie intretinere minor

buna ziua,

va rog sa ma ajutati si pe mine cu o informatie.
in urma divortului instanta a hotarat ca fostul meu sot sa-mi plateasca pentru copil o pensie de intretinere. hotararea este definitiva, dar fostul sot nu doreste sa isi achite obligatiile.
ce trebuie sa fac ca firma la care lucreaza sa imi vireze in cont lunar cuantumul pensiei de intretinere? este posibil asa ceva?
Ultima modificare: Luni, 28 Decembrie 2015
andreeaene, utilizator
Cel mai recent răspuns: andreeaene , utilizator 13:59, 13 Ianuarie 2016
Va multumesc pentru raspuns.
Am trimis o adresa catre firma lui. Astept sa vad daca imi vor trimite ei banii lunar. Daca nu ii voi face plangere penala.
Am citit pe net ca instanta trimite firmei unde lucreaza el o copie a hotararii si le comunica sa i se faca poprire. Mai este valabil acel articol de lege?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata pensie alimentara - poprire mara2017 mara2017 Buna ziua. Am o hotarare judecatoreasca definitiva in care scrie ca tatal copilului trebuie sa plateasca 25% din venituri + diferenta de bani de la momentul ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu vyo vyo Buna ziua! Zilele trecute am fost la un executor judecatoresc pentru ca fostul meu sot nu trimite corect si nici nu a trimis corect pana acum pensia ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, În noiembrie anul trecut am divorțat de fostul ... Biriș Georgiana-Maria Biriș Georgiana-Maria Bună ziua, În noiembrie anul trecut am divorțat de fostul soț, cu care am un băiețel de 1 an și 5 luni. Deoarece fostul soț nu ne plătea pensia ... (vezi toată discuția)