avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Destituire functie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Destituire functie

Buna ziua, de curand directorul companiei a decis destituirea mea din functia de sef de echipa, din motive proprii. Am intrebat care sunt acestea si mi s-a raspuns oarecum evaziv, niste chestii generale.
Numirea in functie s-a facut pe plan intern, nu stiu exact care sunt pasii oficiali de a numi sau destitui din functie, cert e ca la numire mi s-a dat o fisa a postului semnata.

La destituire nu mi s-a mai dat nimic? E normal, se poate lua vreo masura legala impotriva acestei decizii abuzive as zice eu?

Cel mai recent răspuns: danny_zupa , utilizator 12:44, 29 Decembrie 2015
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Victimizare la locul de munca Dani1993 Dani1993 Lucrez pe postul de asistent manager intr un magazin din mall.In fiecare magazin a acestui brand exista 1 managera.In 1 dintre magazine managerul a demisionat ... (vezi toată discuția)
Decizie modificare unilaterala cim drdrs1976 drdrs1976 Buna seara, Sunt angajata ca medic epidemiolog intr-un spital de psihiatrie si am primit o decizie de numire ca si coordonator al activitatii de protectie a ... (vezi toată discuția)
Modificare sarcini de serviciu in fisa postului vmirela28 vmirela28 Buna ziua Sunt angajat functionar [b]contractual[/b] intr-o primarie si [u]fara acordul meu[/u] mi-a fost schimbata in totalitate fisa postului .Mentionez ... (vezi toată discuția)