avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Declaratia 112 si punctele de lucru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Declaratia 112 si punctele de lucru

Buna ziua,
daca firma are mai multe puncte de lucru pe/in acelasi domeniu declaratia 112 poate fi generata si pe punct de lucru sau va fi una singura generata de firma
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:46, 29 Decembrie 2015
Declararea impozitului pe veniturile din salarii se efectueaza de societatea mama prin completarea si depunerea formularului 112 la organul fiscal la care aceasta este inregistrata ca platitoare de impozite si taxe, defalcat pe fiecare cod fiscal al sediilor secundare cu minim 5 salariati.
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

D.112 punct lucru camicami camicami Buna tuturor, societatea are punct de lucru stabil Cui propriu,pentru care am depus pana acum,separat , lunar D.100 numai cu impozitul pe salarii. Cum voi ... (vezi toată discuția)
Deschidere punct de lucru mihaelatanasactb mihaelatanasactb Buna seara, vreau sa-mi deschid un punct de lucru in alta localitate si in alt judet fata de sediu social.unde se depune actele,la registrul comertului unde ... (vezi toată discuția)
205 adrianabresug adrianabresug dexclaratia 205 se depune separat pt pct de lucru ?societatea a deschis pct lucru in alta localitate a judetului avand un alt cui pe care cui depun 205 ,,mama ... (vezi toată discuția)