Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 camicami	                   

Buna tuturor,
societatea are punct de lucru stabil Cui propriu,pentru care am depus pana acum,separat , lunar D.100 numai cu impozitul pe salarii.
Cum voi ... (vezi toată discuția)
	                    camicami	                   

Buna tuturor,
societatea are punct de lucru stabil Cui propriu,pentru care am depus pana acum,separat , lunar D.100 numai cu impozitul pe salarii.
Cum voi ... (vezi toată discuția)

mihaelatanasactb	                   

Buna seara,
vreau sa-mi deschid un punct de lucru in alta localitate si in alt judet fata de sediu social.unde se depune actele,la registrul comertului unde ... (vezi toată discuția)
	                    mihaelatanasactb	                   

Buna seara,
vreau sa-mi deschid un punct de lucru in alta localitate si in alt judet fata de sediu social.unde se depune actele,la registrul comertului unde ... (vezi toată discuția)

adrianabresug	                   

dexclaratia 205 se depune separat pt pct de lucru ?societatea a deschis pct lucru in alta localitate a judetului avand un alt cui pe care cui depun 205 ,,mama ... (vezi toată discuția)
	                    adrianabresug	                   

dexclaratia 205 se depune separat pt pct de lucru ?societatea a deschis pct lucru in alta localitate a judetului avand un alt cui pe care cui depun 205 ,,mama ... (vezi toată discuția)