avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1383 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Ales local
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Ales local

Am o nelămurire dacă este legal sau nu şi anume, arăt situaţia care este; O persoană care este consiler local ,ales pe lista partidului PPDD la alegerile din 2012, la aceasta dată a fost trecut pe lista propunerilor de consilieri locali ai pardidului PSD pentru alegerile locale din 2016.

Alte discuții în legătură

Procedura de validare a consilierilor locali consilier57 consilier57 Vreau sa stiu cum se va proceda in cazul in care un consilier local, membru al PC, a participat la alegerile din 10 iunie 2012, pe lista PSD? Atat in ... (vezi toată discuția)
Exista prevedere legala prin care o persoana juridica poate fi scutita de la plata cheltuielilor de intretinere ? albuemanoil albuemanoil In frumosul meu oras , TULCEA , unul din consilierii locali , de profesie avocat , detine in cadrul asociatiei de proprietari sediul principal profesional si ... (vezi toată discuția)
Pierderea calitatii de consilier local DavidutaA DavidutaA Buna seara. Am si eu o nelamurire, daca ma puteti lumina: am fost ales ca si consilier local in anul 2012 pe lista unui partid (nu are importanta), apoi in ... (vezi toată discuția)