avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum procedez in cazul in care cineva vrea sa imi ofere ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum procedez in cazul in care cineva vrea sa imi ofere un cadou in bani

buna seara,ma numesc Angelica si am un prieten foarte bun din suedia el vrea sa imi ofere o suma de bani sub forma de cadou sa imi pot cumpara o casa,dar eu nu prea vreau sa imi fac obligati fata de el si el insista ca imi ofera acest ajutor fara ca eu sa am obligati fata de el.rugamintea mea este sa imi spuneti ce anume harite doveditoare asi putea sa ii cer pe linga bani sa nu ma trezesc dupa o perioada ca ii vrea inapoi sau mai stiu eu ce acuzati imi va aduce.multumesc din suflet
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:56, 29 Decembrie 2015
Contract de donatie incheiat in fata notarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema personala - relatie compromisa din cauza geloziei si amenintarilor developer developer Ma confrunt cu o problema dupa o relatie de 3 ani cu o fata... Incepusem sa cred ca ma inseala, i-am explicat....si cred ca dubiile mele in aceasta privinta ... (vezi toată discuția)
Retragere donatie cu uzufruct emanuellen emanuellen Buna ziua Anul trecut am donat fiicei mele un apartament,nu m-a fortat nimeni,nici nebuna nu sint.Asta a fost dorinta mea atunci.Cu uzurfruct. Va rog ... (vezi toată discuția)