avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis conducere

Buna ziua, in luna februarie a acestui an (2015) mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru 30 zile.Am facut recurs iar dupa 3 saptamani am primit o scrisoare acasa care zicea ca am pierdut recursul si ca trebuie sa predau permisul pentru 30 zile. In acest timp a intervenit o problema si a trebuit sa plec din tara (in Germania). De atunci conduc in germania cu permisul meu.Am fost oprit o data dar nu a fost nici o problema.
Intrebarea mea : daca revin in tara exista posibilitatea sa fiu oprit si sa mi se ia permisul de conducere??
As vrea sa precizez ca nu mai stiu nimic de suspendare,daca am sau nu dreptul de conducere in tara.
Multumesc si astept un raspuns.
Cel mai recent răspuns: mihairusu83 , utilizator 14:03, 30 Decembrie 2015
Multumesc mult !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis de conducere Flavi1 Flavi1 Buna tuturor! In 31.01.2015 am avut o intalnire cu loganul MCV si a rezultat intr-un proces verbal pentru neacordare de prioritate.Am contestat procesul..am ... (vezi toată discuția)
Conducere cu permis retinut lucian365 lucian365 [quot]buna ziua, o sa incerc sa fiu rapid in a va face cunoscuta problema...... 08.04.2012 am avut un accident victime dar care nuau depus ... (vezi toată discuția)
Sanctiune contraventionala cu/fara permis? alcs_alx alcs_alx Buna ziua, Sunt oprit in trafic de catre un echipaj pentru ca am depasit coloana de masini aflata sa semafor. Teoretic permisul se suspenda 30 de ... (vezi toată discuția)