avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... sucursala CCJ si in Arges
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

sucursala CCJ si in Arges

vom avea o sucursala a corpului consilierilor juridici si in arges.este oare vreun avantaj sa faci parte din acest colegiu?daca te suspenzi pentru ca nu ai un loc de munca,este vreo taxa pt ridicarea acestei supsendari?
Bine ca nu aveti o filiala sau reprezentanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum devin consilier juridic? Gabriela Lionte Gabriela Lionte Am terminat facultatea de drept anul trecut si as dori sa stiu ce pasi trebuie sa urmez pentru a-mi dezvolta o cariera. va multumesc! (vezi toată discuția)
Avantaje inscriere in colegiul consilierilor juridici siempreska siempreska Cu toate ca am citit multe articole si postari, nu m-am lamurit...care este diferenta intre a fi consilier juridic angajat la o firma si consilier juridic ... (vezi toată discuția)
Suspendarea exercitarii profesiei de consilier juridic auditt auditt Sunt in concediu de cresterea copilului 2 ani(din care mai am 17 luni).Anul trecut am terminat o facultate de drept si nu am lucrat ca consilier niciodata.Acum ... (vezi toată discuția)