avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept la proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept la proprietate

Pe titlul de proprietate suntem 5 frati. De unul dintre frati nu mai stiam nimic .Cind a avut loc punerea in posesie acest frate nu a fost prezent partea lui fiind luata de unul dintre frati care in urma cu aproximativ 10 ani a vindut tot inclusiv partea ce apartinea acestui frate. Anul trecut a aparut acest frate care isi revendica dreptul. S-au facut demersuri la primarie pentru a fi recuperata aceasta suprafata de teren dar nu sa putut face nimic deorece cel care a vindut a vindut tot ce avea cu chitanta de mina iar apoi prin instanta cumparatorul a devenit proprietar de drept. Ceilalti frati nu pot iesi din indiviziune deorece suprafata de teren ce apartine fratelui nu i-se poate da. Ce este de facut ca sa putem iesi din indiviziune.
Cel mai recent răspuns: Cris1971 , utilizator 22:58, 1 Ianuarie 2016
Mai concret ca nu am inteles mai nimic va rog ... fratele care a fost disparut a inviat si acum isi cere drepturile sau a fost rea credinta din partea dumneavoastra sa nu aibe parte de aceleasi drepturi legale prin dreptul de mostenire ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Ianuarie 2016
Admin, administrator
Acest frate nu a tinut legatura cu ceilalti el sa mutat in alta localitate, iar anul trecut a venit impreuna cu copii sa-si viziteze ceilalti frati punindu-se in discutie si iesirea din indiviziune
Eu sunt curioasa cum a reusit cumparatorul respectiv sa devina proprietar de drept pentru partea fratelui disparut, spuneati ca si el era in titlul de proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate - vanzare parcele fara acordul celuilalt coproprietar bejatmarian bejatmarian Buna ziua..Mama a primit mostenire de la parinti ei cateva bucati de pamant ,este trecuta pe titlul de propietata alaturi de fratele ei.dar fratele ei a ... (vezi toată discuția)
Donatie simulata , contract vanzare-cumparare intre bunica si nepot doczirobert doczirobert in 1958 tatal meu a construit o casa pe un teren al parintilor mamei, tata a murit in 1995, nu s-a dezbatut succesiune nici azi, mostenitori suntem 2 frati si ... (vezi toată discuția)
Anulare titlu proprietate ioanabozgan ioanabozgan Bunici decedati;Mostenitori pe titlul de proprietate:mama si matusa; Pe baza unei adeverinte de punere in posesie de la primarie,matusa vinde un bucata teren ... (vezi toată discuția)