Buna ziua,
Contabila firmei a sustras de pe conturile firmei pe contul personal sume mari de bani de nenumarate ori si a inapoiat doar 35% inapoi.
Am sanse sa recuperez prejudiciul creat?
Trebuie sa somez contabila sau sa o dau in judecata?
Mai pot recupera banii?
Mentionez ca a facut o serie de falsuri pentru ca firma mea sa contracteze servicii de la alte firme si nu am avut nici un control pe firma in banca (ea avand imputernicire) iar cand am preluat controlul am vazut aceste transferuri.
Da, acum fac deja expertiza, sper ca sa-mi pot recupera prejudiciul.
Dle Horatiu, i-am dat access in banca full pentru ca am avut increde ca tranzactioneaza doar plati si nu in folos personal. Nu am aprobat nimic pe cont personal.
De acord, m-am intrebat ca idee, pentru ca de obicei oricat de multa incredere ai, e bine sa fie si un control. Asa spun cei cu managementul, idee preluata de la Lenin (fara gluma. El a spus: "increderea e buna, dar controlul e si mai bun").
Va sfatuiesc ca pe viitor sa incercati un control, care va fi benefic pentru stoparea unor "initiative". Pana atunci explicati contabilei ce o poate astepta si va deveni cooperanta, asa cum va spun. Sunt sanse mari! Iar pe viitor...
clar.
Nu stiu ce sa fac in momentul asta si ce fel de plangere sa formulez. Am facut o petitie pentru abuz de incvredere, in care am spus ca-mi rezerv dreptul sa o dau in penal. Acum nu stiu exact ce sa fac. As vrea daca este posibil sa o dau in judecata si intr-o plangere penala