avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... asigurare de avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

asigurare de avocat

as dori sa stiu daca in Romania exista asigurare de avocat care sa te reprezinte in instanta atunci cand probleme de , servici , cu locuinta , cu anumite persoane , cu institutile statului , asta ca persoana fizica , daca da unde se pot face asemenea asigurari si cum se numesec ele si cat costa
Cel mai recent răspuns: Porancea , utilizator 14:49, 12 Iunie 2018
In Germania intre 170 si 450 euro anual pe familie(sot-sotie si copil) si poti alege avocatul, depinde la cel fel de procese te asiguri, cam la 350 in sus esti asigurat la orice fel de proces, primit sau initiat.
Ultima modificare: Marți, 12 Iunie 2018
Porancea, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata unei asigurari banualex banualex Buna va deranjez cu o intrebare legata de plata unei asigurari in germania.Copilul meu in varsta de 25 ani a accidentat intr o parcare pe timp de noapte o ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața, lucrez in germania ca ingrijitoare de batrani ... Andreea-Bianca Andreea-Bianca Bună dimineața, lucrez in germania ca ingrijitoare de batrani cu detasare .Pe perioada detasari imi sunt plătite toate darile la statul roman , contractul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! asi dori sa stiu care sunt pasii pt un divort dintre ... Semida3 Semida3 Buna ziua! Asi dori sa stiu care sunt pasii pt un divort dintre 2 romani in Germania. Daca divortul este de comun acord care este primul pas care trebuie ... (vezi toată discuția)