avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... trascriere acte de stare civila
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

trascriere acte de stare civila

Am inteles ca, in cazul minorilr netrecuti in certificatul de cetatenie al parintelui care a redobandit cetatenia romana, nu se mai aproba transcrierea certifictaului de nastere. Stie cineva detalii? Legea 21/1991 era clara in privinta asta (art. 9). mai mult, a fost completata prin OUG . 37/2015 . Astept comentarii.

Alte discuții în legătură

Cetatean roman si nu chiar imiron1981 imiron1981 Buna ziua, Intervin si eu pentru o cunostinta cu o problema despre cetatenia copiilor ei, este o problema ce o au foarte multi cetateni romani. O ... (vezi toată discuția)
Procedura de obtinere a cetateniei romane pt. copilul unui cetatean roman, nascut in strainatate SuziLiu SuziLiu Buna ziua, Care este procedura de obtinere a cetateniei romane pt. copilul unui cetatean roman, nascut in strainatate? Mentionez ca este vorba de o ... (vezi toată discuția)
Dreptul la studii al copiilor cetateni straini nonny84 nonny84 Buna ziua, de ceva vreme cumnata mea se confrunta cu o problema. A fost casatorita in Spania cu un cetatean spaniol si au avut un copil. Dupa divort, copilul a ... (vezi toată discuția)