avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Imprumut de bani intre persoane fizice
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Imprumut de bani intre persoane fizice

Salutari , Problema mea consta in faptul ca o persoana mi-a trimis niste bani in baza unor favoruri/obiecte pe un joc prin contu bancar , deci are doua hartii la mana cu sumele care mi le-a trimis . Dupa 2-3 saptamani persoana respectiva ma ameninta cu Datul in judecata daca nu restituii baniii care mi ia trimis si pentru faptul ca au fost sarbatorile eu i-am cheltuit . Nici nu luasem in seama asa cva sa ii dau inapoi pentru ca a fost o intelegere si acum imi cere toti banii pe care eu nu ii mai am , nu accepta nici in rate .Ma gandesc ca nu ar zice ca mi-a dat bani pentru un joc ci ca ar zice despre un imprumut altfel nu isi poate justifica nici el chitanta la banca de Depunere Numerar in contul meu si de aceea am zis : imprumut de bani ce pot face in privinta asta? Sau ce poate el sa imi faca in aceasta situatie? astept raspuns multumesc. Nu exista nici o dovada a unei intelegeri decat skype/printuri pe joc si cam atat (Care din cate stiu nu sunt luate ca si dovezi ) .
Ultima modificare: Luni, 4 Ianuarie 2016
vali1504, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:40, 5 Ianuarie 2016
Sunt luate in considerare si acele probe.
El trebuie sa dovedeasca ca avea contract de imprumut.
Puteti sa cereti interogatoriul lui, plus proba cu martori.
Okey eu am inteles , dar cu tot ce v-am zis eu mai sus situatia in sine in ce categorie se incadreaza , cu ce motiv m-ar putea ataca pe mine in instanta si daca o face care ar fi riscurile Suma este de 1.700 Ron
va datora sau nu acea suma de bani ? Cu ce titlu v-a dat-o ? Cadou?
daca va castiga in instantga, va trebui sa ii dati banii+ cheltuieli de judecata+ cheltuieli de executare daca ajungeti si la asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut fara contract,garantii,acte notariale, doar o intelegere verbala. markt markt Buna, As avea si eu o intrebare: am primit 22000 de euro de la o persoana cu care am avut o relatie sentimentala,bani au fost trimisi prin transfer bancar , ... (vezi toată discuția)
Am fost inselat gustiD gustiD Buna ziua As avea si eu o problema si as vrea sa stiu daca am vreo sansa sa recuperez niste bani Am avut o relatie cu o fata din romania ,eu sant stabilit ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani Dizz16 Dizz16 Buna ziua! Am primit o suma de 4000€ in Septembrie 2017 de la o persoana de origine italiana prin transfer bancar in contul din Italia, eu la randul meu i-am ... (vezi toată discuția)